Campania Consultați-ne. Romii nu sunt gunoaie și declarațiile aleșilor locali – rampele de deșeuri și casele modulare

Urmărim traseul punerii în practică a declarațiilor făcute în 28.11.2016 cu ocazia ședinței Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca de către primarul Emil Boc, formulate ca răspuns la prezentarea mai multor aspecte legate de munca de pe rampa de stocare temporară a deșeurilor și locuirea în proximitatea acestora de către membrii campaniei Consultați-ne. Romii nu sunt gunoaie. Defapt, la acest capitol pimarul nu a făcut declarații sau promisiuni, în locul lui a vorbit consilierul local Radu Moisin, cel care a acționat ca vice-primar în decembrie 2010, momentul evacuării de pe strada Coastei.

“Fiți sigură că toți de aicea suntem interesați de această problemă, dar nu ne criticăm propriul oraș, mai ales în afară, până nu reușim să rezolvăm această problemă.” (Radu Moisin, consilier local PNL)

Pentru detalii dați click pe imaginea de mai jos:

RAMPELE rampele-si-casele-modulare-page-001

DE STOCARE TEMPORARĂ A DEȘEURILOR ȘI CASELE MODULARE

 

 

foto_hcl-17-of-36

foto_hcl-1-of-36Foto: Radu Gaciu


foto_hcl-36-of-36

Căși sociale ACUM și declarațiile aleșilor locali – Inițiativa cetățenească pentru o politică justă de locuire socială

Urmărim traseul punerii în practică a declarațiilor făcute în 28.11.2016 cu ocazia ședinței Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca de către consilierii locali și reprezentanți ai Primăriei, formulate ca răspuns la prezentarea mai multor aspecte legate de politica de locuințe sociale al municipalității de către membrii campaniei Căși sociale ACUM.

“O să primiți comunicarea oficială, din partea Primăriei Municipiului Cluj Napoca cu punctul de vedere al consilierilor locali care fac parte din comisia mixtă.” (Răspuns la Inițiativa înregistrată la Primărie, 500083/1/28.11.2016)

Pentru detalii dați click pe imaginea de mai jos.

 

INIȚIATIVA CETĂȚENEASCĂ PENTRU foto_hcl-27-of-36O POLITICĂ JUSTĂ DE LOCUIRE SOCIALĂ

initiativa-cetateneasca-pt-pol-just-loc-soc

foto_hcl-7-of-36

 Foto: Radu Gaciu

Campania Consultați-ne. Romii nu sunt gunoaie și declarațiile aleșilor locali – Dallas și munca pe rampa de deșeuri

Urmărim traseul punerii în practică a declarațiilor făcute în 28.11.2016 cu ocazia ședinței Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca de către primarul Emil Boc, formulate ca răspuns la prezentarea mai multor aspecte legate de munca de pe rampa de stocare temporară a deșeurilor și locuirea în proximitatea acestora de către membrii campaniei Consultați-ne. Romii nu sunt gunoaie.

“O să vă invit la departamentul de urbanism să discutăm în concret care este preocuparea dumneavoastră pe zona existentă și dacă există vreun cadru legal.” (Emil Boc, primar) 

Pentru detalii dați click pe imaginea de mai jos.

COLONIA DALLAS ȘI MUNCA PE RAMPA DE DEȘEURI

diverse_dallas-si-rampa-page-001foto_hcl-1-of-36

Foto

 

Foto: Radu Gaciu
foto_hcl-33-of-36

Căși sociale ACUM și declarațiile aleșilor locali – Incendiul de pe strada Cantonului

Urmărim traseul punerii în practică a declarațiilor făcute în 28.11.2016 cu ocazia ședinței Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca de către primarul Emil Boc, formulate ca răspuns la prezentarea mai multor aspecte legate de politica de locuințe sociale al municipalității de către membrii campaniei Casi sociale ACUM.

“Dacă legea ne permite, vă dați seama, doamnă, că (…) nu este o problemă să alocăm acest ajutor de urgență, că sumele sunt oricum foarte mici.” (Emil Boc, primar)

Pentru detalii, dați click pe imaginea de mai jos

INCENdiverse_incendiul-cantonului-page-001DIUL DE PE STRADA CANTONULUI

foto_hcl-31-of-36foto_hcl-32-of-36foto_hcl-2-of-36

foto_hcl-9-of-36

Foto: Radu Gaciu

Căși sociale ACUM și declarațiile aleșilor locali – Execuția bugetară

Urmărim traseul punerii în practică a declarațiilor făcute în 28.11.2016 cu ocazia ședinței Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca de către primarul Emil Boc, formulate ca răspuns la prezentarea mai multor aspecte legate de politica de locuințe sociale al municipalității de către membrii campaniei Căși sociale ACUM.

“Am să-mi iau toate datele de la direcția de specialitate și am să vă informez cu privire la lucrurile menționate de dumneavoastră în bugetul pentru 2017.” (Emil Boc, primar)

Pentru detalii dați click pe imaginea de mai jos.

EXECUȚIA BUGETARĂ – executia-bugetara2LOCUINȚE SOCIALE

 

 

 

Foto: Radu Gaciu 
foto_hcl-14-of-36

foto_executie-bugetara