Buletin informativ Nr. 15 – Povestea ROMEDIN despre educația pentru dreptate și egalitate socială

Acest buletin informativ al proiectului ROMEDIN conține povestea acțiunii comemorative din 17 decembrie 2015, și ne reamintește cât au crescut copiii mutați forțat în Pata Rât de la vremea super-bufniței salvatoare (când comemorau 1 an de la evacuarea de pe strada Coastei) până la apariția crocodilului cel bun cu oamenii.

super-bufnita-copiilor

 

croco egal

 

 

 

 

 

bul info_romedin_15.docx

Buletin informativ ROMEDIN nr. 13-14

În acest număr al buletinului informativ ROMEDIN prezentăm câteva din rezultatele Activității 4.2: Activități în școlile participante la proiect în vederea dezvoltării incluzive a acestora, ea fiind una dintre componentele Activității 4 (Crearea și funcționarea rețelei de școli incluzive în orașul Cluj). În numărul următor al buletinului nostru informativ vom discuta despre cealaltă componentă a acesteia (Activitatea 4.1: Activități pentru crearea și funcționarea rețelei clujene de școli incluzive

bul info_romedin_13-14.docx

Coordonarea și derularea Activității 4.2. este contribuția unuia dintre partenerii instituționali ai proiectului ROMEDIN, și anume Departamentul de Asistență Socială al Universității Babeș-Bolyai.

Activitatea 4.2. s-a început în decembrie 2014 prin contactarea școlilor care au optat pentru această activitate de-a lungul microcercetării ROMEDIN derulate anterior (vezi Activitatea 1). [1] Scopul major al acesteia este creșterea gradului de incluziune a școlilor prin implementarea ”Indexului incluziunii școlare”, metodă elaborată în Marea Britanie, respectiv îmbunătățirea mediului de învățare prin realizarea valorilor incluziunii.[1] Școlile, respectiv numărul de participanți la întâlniri au fost prezentate în Buletinul informativ ROMEDIN nr. 11-12.

 

Buletin informativ nr. 11-12 (august-septembrie 2015)

Buletinul informativ nr. 11-12 prezintă informații pe de o parte despre rezultatele proiectului ROMEDIN în perioada 15 septembrie 2014 – 15 septembrie 2015, iar pe de altă parte despre activitățile care au pregătit derularea programului în următoarea sa etapă.

http://issuu.com/danastoica/docs/newsletter_11-12_ro_final?e=4341230/30841380

 

newsletter 11-12_ro_FINAL